Alarm AL 07

Het alarm AL 07 - THERMAL DRY verschijnt op de KLOVER pelletkachels als uw kachel oververhit is of als de deur van de vuurkist open is gelaten. Het alarm THERMAL verschijnt op de pelletkachels KLOVER als uw kachel oververhit is of als de deur van de vuurkist openstaat.

Oplossing

1. data-toggle=tooltip data-placement=top data-html=true>De zwarte kap aan de achterkant van de kachel losschroeven (naast de elektrische aansluitingskabel). Voor platte modellen bevindt deze zich aan de data-toggle=tooltip data-placement=top data-html=true> voorkant van de kachel, onderaan.
  2. Druk op data-toggle=tooltip data-placement=top data-html=true>de witte pin die uitsteekt. U moet een klik horen.
  3. Als er geen klik is, wordt het alarm geactiveerd door de sluitingssensor van de deur van de vuurkist of de deur van het pelletreservoir, controleer of bij het sluiten van deze twee deuren de drukknop contact maakt en een klik te horen is.
  4. Houd de data-toggle=tooltip data-placement=top data-html=true>ontstekingstoets van de afstandsbediening ingedrukt tot de tekst Final cleaning verschijnt.
  5. Wacht ongeveer 10 minuten tot de kachel klaar is met zijn reinigingscyclus
  6. Zodra Off op de afstandsbediening verschijnt, kunt u de kachel opnieuw opstarten

Deze pagina afdrukken - Laatste update : 2022-12-28 19:35:23