Alarm A01

Het A01 alarm verschijnt op MCZ pelletkachels wanneer een storing optreedt tijdens de ontsteking van de vlam. Dit kan gebeuren wanneer het pelletreservoir of de vijzel leeg is (bv. tijdens de eerste ontsteking na het bijvullen met pellets uit een leeg reservoir). Technisch gezien gaat dit alarm af wanneer de rookgastemperatuur een bepaald niveau bereikt (meestal 55°C) een bepaalde tijd (ca. 15 minuten) nadat het toestel is ontstoken.

Resolutie

1. Wis het alarm op het bedieningspaneel door de toets ON-Remote-OFF van uw toestel gedurende ongeveer 10 seconden op "OFF" te zetten
  2. Wanneer het display van het apparaat "OFF" toont in plaats van "A01", kunt u het terugzetten op "Remote
  3. Het toestel reinigen: de as ledigen, de vuurkorf reinigen en stofzuigen
  4. Zodra "OFF" op de afstandsbediening verschijnt, kunt u de verwarming opnieuw starten

Deze pagina afdrukken - Laatste update : 2022-05-24 14:34:33