A13 Alarm

Het A13 alarm verschijnt op MCZ pelletkachels wanneer de elektronische printplaat oververhit is.

Resolutie

1. Schakel het apparaat uit (netvoeding) en wacht 30 minuten om het te laten afkoelen
  2. Controleer of er geen vreemde voorwerpen zijn die de warmteafvoer van het toestel blokkeren
  3. Verwijder het alarm op het bedieningspaneel door deON-Remote-OFF knop op uw toestel ongeveer 10 seconden op "OFF" te zetten
  4. Wacht tot het display "OFF" weergeeft en draai de schakelaar dan terug naar "Remote".
  5. Het toestel reinigen: de as ledigen, de vuurkorf reinigen en stofzuigen
  6. Zodra "OFF" op het display van de afstandsbediening verschijnt, kunt u de kachel opnieuw starten

Als u de bovenstaande punten hebt gecontroleerd en het werkt nog steeds niet, dan is een technicus nodig.

Deze pagina afdrukken - Laatste update : 2022-05-24 15:23:35